Advocaat-mediator Zwolle

Zoekt u een advocatenkantoor, advocaat of mediator in Zwolle? Kwaliteit tegen een gunstig tarief. Van Riel Familierecht|Erfrecht heeft een spreeklocatie in Zwolle. Vanzelfsprekend bent u ook welkom op mijn kantooradres in Assen.

  • Familierecht; betreft regels die met allerlei persoonlijke situaties gedurende ons hele leven gepaard gaan. Van voor de geboorte tot na de dood. Hierbij kunt u denken aan onderwerpen als: echtscheiding/uit elkaar gaan, mediation, ouderschapsplan, omgang, gezag, partneralimentatie, kinderalimentatie en ondercuratelestelling. Ik heb een overzicht van onderwerpen gemaakt waarbij ik u kan helpen aangaande het familierecht;
  • Erfrecht; omvat de regels over de vermogensrechtelijke gevolgen van een overlijden; wat gebeurt er met het vermogen van de overledene, de erflater? Ook hiervoor heb ik een overzicht van onderwerpen gemaakt;
  • Mediation; de advocaat-mediator begeleidt u en uw (ex-)partner als u in onderling overleg de gevolgen van uw echtscheiding/uit elkaar gaan wilt regelen. Ook voor onderwerpen die hier gerelateerd aan zijn, kunt u (opnieuw) mediation starten, bijvoorbeeld voor een alimentatiewijziging, een verhuizing met de kinderen of een wijziging van omstandigheden na de vorige afspraken die bijvoorbeeld in een convenant of ouderschapsplan zijn opgenomen.

Advocaat Zwolle (en omgeving)

advocaat ZwolleMijn kantoor heeft een spreeklocatie in Zwolle. Mijn werkgebied is vooral Noord-Nederland. Ik ben actief van Groningen en Assen tot aan Leeuwarden.

Omdat u heeft gezocht op "Advocaat Zwolle", nodig ik u uit om een afspraak te maken.

Maak een afspraak

52 Advocaten en Mediators in Zwolle

In en om Zwolle vindt u ongeveer 52 advocatenkantoren (en enkele mediators). Wanneer u in Google zoekt op Advocaat Zwolle dan krijgt u in nog geen halve seconde meer dan 2.920.000 resultaten. Hoe vindt u nu het juiste kantoor dat u kan helpen?

Op het gebied van Erfrecht, Familierecht en Mediation, kan ik u als specialist helpen. Er zijn in Noord-Nederland maar enkele(!) advocaat-mediators die zowel vFAS-specialist familierecht en erfrecht zijn, vFAS-scheidingsmediator en MfN-registermediator.

Andere mensen zoeken ook naar een advocaat via
advocaat Assen
advocaat Leeuwarden
advocaat Groningen