Procederen

Procederen

Als (pogingen tot) overleg met de andere partij niet leiden tot een oplossing terwijl deze wel nodig is, dan moet het geschil voorgelegd worden aan de rechter die een beslissing zal nemen. Doel is dan voortvarend en ferm procederen met een zo goed mogelijke uitspraak voor u als cliënt. Alle correspondentie en processtukken worden in overleg met u gemaakt zodat u van tevoren weet wat er gaat gebeuren en u daar volledig achter staat. Door mijn ervaring als procesadvocaat kan ik u vooraf aangeven wat u kunt verwachten en wat de juridische kansen zijn voor een positieve uitspraak.

Dreigt u betrokken te raken bij een juridische procedure of heeft u al bericht gehad van een advocaat of de rechtbank dat deze is gestart, neemt u dan zo spoedig mogelijk contact op zodat er geen termijnen verlopen. Als u bij een rechter namelijk niet tijdig reageert, krijgt de partij die de procedure startte in beginsel gelijk en is die uitspraak direct geldig. Het is juridisch lastiger dat weer ongedaan te maken dan wanneer u zich tijdig meldt en uw standpunten bij de rechter naar voren brengt.

Heeft u al een uitspraak waar u iets aan wilt doen? U kunt mij bellen voor overleg of direct die uitspraak mailen waarna we vrijblijvend overleggen.