Advocaat Assen

Zoekt u een advocatenkantoor, advocaat of mediator in Assen? Kwaliteit tegen een gunstig tarief. Van Riel Familierecht|Erfrecht is gevestigd in Assen.

  • Familierecht; betreft regels die met allerlei persoonlijke situaties gedurende ons hele leven gepaard gaan. Van voor de geboorte tot na de dood. Hierbij kunt u denken aan onderwerpen als: echtscheiding/uit elkaar gaan, mediation, ouderschapsplan, omgang, gezag, partneralimentatie, kinderalimentatie en ondercuratelestelling. Ik heb een overzicht van onderwerpen gemaakt waarbij ik u kan helpen aangaande het familierecht;
  • Erfrecht; omvat de regels over de vermogensrechtelijke gevolgen van een overlijden; wat gebeurt er met het vermogen van de overledene, de erflater? Ook hiervoor heb ik een overzicht van onderwerpen gemaakt;
  • Mediation; de advocaat-mediator begeleidt u en uw (ex-)partner als u in onderling overleg de gevolgen van uw echtscheiding/uit elkaar gaan wilt regelen. Ook voor onderwerpen die hier gerelateerd aan zijn, kunt u (opnieuw) mediation starten, bijvoorbeeld voor een alimentatiewijziging, een verhuizing met de kinderen of een wijziging van omstandigheden na de vorige afspraken die bijvoorbeeld in een convenant of ouderschapsplan zijn opgenomen.
     

Advocaat Assen (en omgeving)

Mijn kantoor is gevestigd tegenover de rechtbank van Assen. Maar ik ben natuurlijk niet aan Assen gebonden. Mijn werkgebied is vooral Noord-Nederland.

Omdat u heeft gezocht op "Advocaat Assen", nodig ik u uit om een afspraak te maken.

Maak een afspraak

31 Advocaten in Assen

In en om Assen vindt u ongeveer 31 advocatenkantoren. Wanneer u in Google zoekt op Advocaat Assen dan krijgt u in nog geen halve seconde meer dan 3.950.000 resultaten. Hoe vindt u nu het juiste kantoor dat u kan helpen?

Op het gebied van Erfrecht, Familierecht en Mediation, kan ik u als specialist helpen. Er zijn in Noord-Nederland maar enkele(!) advocaat-mediators die zowel vFAS-specialist familierecht en erfrecht zijn, vFAS-scheidingsmediator en MfN-registermediator.