Advocaat-mediator Groningen

Zoekt u een advocatenkantoor, advocaat of mediator in Groningen? Kwaliteit tegen een gunstig tariefVan Riel Familierecht|Erfrecht heeft een spreeklocatie in Groningen. Vanzelfsprekend bent u ook welkom op mijn kantooradres in Assen.

  • Familierecht; betreft regels die met allerlei persoonlijke situaties gedurende ons hele leven gepaard gaan. Van voor de geboorte tot na de dood. Hierbij kunt u denken aan onderwerpen als: echtscheiding/uit elkaar gaan, mediation, ouderschapsplan, omgang, gezag, partneralimentatie, kinderalimentatie en ondercuratelestelling. Ik heb een overzicht van onderwerpen gemaakt waarbij ik u kan helpen aangaande het familierecht;
  • Erfrecht; het erfrecht omvat de regels over de vermogensrechtelijke gevolgen van een overlijden; wat gebeurt er met het vermogen van de overledene, de erflater? Ook hiervoor heb ik een overzicht van onderwerpen gemaakt;
  • Mediation; de advocaat-mediator begeleidt u en uw (ex-)partner als u in onderling overleg de gevolgen van uw echtscheiding/uit elkaar gaan wilt regelen. Ook voor onderwerpen die hier gerelateerd aan zijn, kunt u (opnieuw) mediation starten, bijvoorbeeld voor een alimentatiewijziging (met een nieuwe alimentatieberekening), een verhuizing met de kinderen of een wijziging van omstandigheden na de vorige afspraken die bijvoorbeeld in een convenant of ouderschapsplan zijn opgenomen.
     

Advocaat Groningen (en omgeving)

advocaat groningenMijn kantoor heeft een spreeklocatie in Groningen. Mijn werkgebied is vooral Noord-Nederland. Ik ben actief van Leeuwarden en Assen tot aan Zwolle.

Omdat u heeft gezocht op "Advocaat Groningen", nodig ik u uit om een afspraak te maken.

Maak een afspraak

76 Advocaten en Mediators in Groningen

In en om Groningen vindt u ongeveer 76 advocatenkantoren (en enkele mediators). Wanneer u in Google zoekt op Advocaat Groningen dan krijgt u in nog geen halve seconde meer dan 5.360.000 resultaten. Hoe vindt u nu het juiste kantoor dat u kan helpen?

Op het gebied van Familierecht, Erfrecht en Mediation, kan ik u als specialist helpen. Er zijn in Noord-Nederland maar enkele(!) advocaat-mediators die zowel vFAS-specialist familierecht en erfrecht zijn, vFAS-scheidingsmediator en MfN-registermediator.

Andere mensen ook naar een advocaat via
advocaat Assen
advocaat Leeuwarden
advocaat Zwolle